0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

‘IZNELI SMO MUŠKI UTAKMICU!’: Stanojević zadovoljan nakon velikog preokreta Partizana protiv TSC-a, otkrio i kakvo je stanje sa povredom Rikarda!

Objavljeno: 24.10.21 u 16:21

Fudbaleri Partizana su upisali tri boda na veoma neugodnom gostovanj u Bačkoj Topoli.

Crno-beli su nakon preokreta savladali TSC sa 3:1, a šef stručnog štaba ‘parnog valjka’ Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan reakcijom svog tima nakon poraza od Genta u Ligi konferencija.

Takođe, on se osvrnuo i na povredu Rikarda Gomeša, koju je doživeo napadač u drugom poluvremenu, te istakao je da nema problema.

– Svaka čast momcima, znali smo da će biti teško, odigrali smo utakmicu posle tri dana. Sve je ovo bilo lepo, vratili smo se iz minusa, izneli smo mušku utakmicu. Stanje Rikarda? Ima stalno problema, igrači su premoreni. Sve u svemu, super i zadovoljni smo pobedom, rekao je Stanojević.

Crno-beli će barem do večeras imati osam poena prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, sve dok tim sa stadiona ‘Rajko Mitić’ ne odigra svoj meč protiv Radničkog iz Niša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter