0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

TRESAO SE ‘OLD TRAFORD’: Kristijano pokazao kakav je autoritet – grmeo na saigrače, pa im je u besu svašta rekao!

Objavljeno: 23.10.21 u 16:38

On vodi glavnu reč u svlačionici.

U kom god klubu da igra, Kristijano Ronaldo važi za veliki autoritet, pogotovo sada u poznijim igračkim godinama. Poznato je da portugalski as ne voli poraze, a njegov Mančester se u poslednje vreme često susretao sa neuspesima.

U poslednjem meču u Ligi šampiona, Mančester je nakon velikog preokreta na ‘Old Trafordu’ savladao Atalantu rezultatom 3:2, a pobedonosni gol za ‘crvene đavole’ postigao je upravo Kristijano.

Prošlo je nekoliko dana od utakmice, a u medijima se pojavila vest da je na poluvremenu tog meča bilo izuzetno napeto u svlačionici engleskog giganta. Naime, Ronaldo je vikao na svoje saigrače, jer je bio nezadovoljan njihovim izlaganjem.

– Pitao je saigrače da li ih je sramota i rekao im je da to što trenutno prikazuju nije način na koji Mančester junajted treba da igra pred svojim navijačima. Dodao je da moraju da pronađu način da stignu do pobede, jer ako to ne urade mogu da ispadnu iz takmičenja već nakon grupne faze – rekao je britanskim medijima izvor iz kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter