0
Evroliga

Euroleague - Season 2021-2022 - Crvena Zvezda v Alba Berlin Beograd, 22.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

NEJT VOLTERS: ‘Moramo da dobijamo utakmice kod kuće! Ovo je jedan od naših najslabijih nastupa u sezoni’

Objavljeno: 23.10.21 u 09:51

‘Kada igramo dobro, možemo da dobijemo svakog. Navijači su bili sjajni!’

Košarkaši Crvene zvezde su u petak poraženi od Albe iz Berlina. Utakmica 5. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi, odigrana je u hali ‘Aleksandar Nikolić‘ u prestonici Srbije. Gosti iz Nemačke su slavili rezultatom 63:78.

Za medije  je nakon utakmice govorio Nejt Volters. Iskusni organizator igre je bio jedan od najboljih aktera na meču.

-Moramo da dobijamo utakmice kod kuće. Nismo dobro počeli, jurili smo ih čitavo drugo poluvreme i nismo uspeli da ih pritisnemo. Moramo da izvučemo pouke, čeka nas još puno važnih utakmica. Sledi nam gostovanje i moramo da igramo mnogo bolje – rekao je nekadašnji igrač Makabija.

Volters ističe da kadrovski problemi nisu opravdanje.

-Svaki tim ima povrede, svi se sa time nose. Imamo dovoljno igrača koji mogu da igraju i moramo da igramo bolje. Bio je ovo jedan od naših najslabijih nastupa u sezoni. Imao još mnogo utakmica i prilika da se iskupimo i možda dođemo do par pobeda na strani – dodao je Amerikac.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKO POJAČANJE: Reprezentativac Srbije stigao u Zvezdu!

-Kada igramo dobro, možemo da dobijemo svakog. To smo već pokazali. Moramo da budemo konstantniji. Dosta momaka još traži ritam, ne šutira dobro… Mučili smo se i defanzivno u poslednjih nekoliko utakmica u ključnim trenucima. Još je rano, moramo da napredujemo – kazao je Volters.

Nejt je zadovoljan na individualnom planu, a za navijače je imao samo reči hvale.

-Trudim se da budem agresivan. Večeras sam odigrao dobro, ali nije i ceo tim, što je šteta, jer su navijači bili sjajni. Prošle sezone nije bilo navijača, tako da je lepo igrati pred njima i bilo bi lepo da smo odigrali bolje. Moglo je da bude jako zabavno.

Euroleague – Season 2021-2022 – Crvena Zvezda v Alba Berlin
Beograd, 22.10.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Zvezda uvek ima dobru atmosferu. Nismo im ipak dali mnogo povoda za navijanje. Nismo uspeli da se približimo u drugom poluvremenu, bili su jednostavno bolji od nas – zaključio je Amerikanac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter