0
Ostali sportovi

SPORT FUDBAL MERIDIJAN PRVA LIGA CRVENA ZVEZDA ZEMUN Delije sever navijaci 20.11.2005. foto: Pedja Milosavljevic

VELIKO POJAČANJE: Reprezentativac Srbije stigao u Zvezdu!

Objavljeno: 23.10.21 u 09:28

Povratak nakon 11 godina!

Draško Nenadić je novi rukometaš Crvene zvezde! Iskusni igrač se vraća u redove crveno-belih nakon 11 godina. Nenadić je za tim iz Beograda nastupao u periodu od 2007. do 2010. godine. Bio je član Zvezdinog tima koji je poslednji osvojio titulu, a igrao je i u Ligi šampiona. Draškov otac je nekadašnji rukometaš Velibor, a istaknuti član naše reprezentacije je njegov rođeni brat Petar.

Draško je nakon odlaska iz Beograda nastupao za Granoljers, Gvadalahara, Flensburg sa kojim je osvojio Ligu šampiona 2014. godine, Hamburg, Fukse Berlin, Bjeringbro-Silkeborg, Celje, ponovo Granoljers i Кoburg. Nenadić je povremeni reprezentativac Srbije. Draško je za Orlove nastupao na Evropskom prvenstvu 2014. u Danskoj i na EP 2019. godine u Danskoj i Nemačkoj.

-Neočekivano brzo, ali sam srećan, naravno, da sam se vratio kući, da sam se vratio u Zvezdu posle 11 godina. Želim da doprinesem svojim znanjem i iskustvom Zvezdi, da zajedno ostvarimo postavljene ciljeve – istakao je iskusni igrač.

PROČITAJTE JOŠ: NASTAVLJA SE DOMINACIJA NIKOLE JOKIĆA: MVP blistao protiv ekipe Grega Popoviča! (VIDEO)

-U Kaću je jako bitna utakmica za nas, težak teren, Jugović ima veliku tradiciju, znamo šta nas čeka u „Hramu“. Mi smo malo oslabljeni izostankom par igrača, ali na nama je damo maksimum, pružimo što je do nas, kako bismo dva boda doneli iz Kaća – rekao je Draško Nenadić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter