0
Domaći fudbal

head coach Mladen Krstajic Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v TSC Beograd, 05.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport ©

KRSTAJIĆ SE I DALJE NE MIRI SA OTKAZOM: TSC-u ne želi da oprosti ni dinara, zatražio je da mu uplate cifru od koje će vam se zavrteti u glavi!

Objavljeno: 23.10.21 u 16:57

Krstajić neće da odustane.

Mladen Krstajić ne želi da se pomiri sa otkazom u TSC-u, pa je od čelnika kluba iz Bačke Topole zatražio nadoknadu u iznosu od 110.000 evra, saznaje Sport klub. Proslavljeni fudbaler traži da mu klub isplati 20 plata, koliko bi mu usledilo da je na klupi TSC-a ostao do kraja ugovora.

Mnogima nije jasno zbog čega je Krstajić smenjen, s obzirom da se tim iz Bačke Topole nalazi na četvrtoj poziciji u Superligi Srbije, sa 20 osvojenih bodova.

Bivši fudbaler Partizana i nekadašnji selektor ‘orlova’ je na svom Instagram profilu jednom fotografijom izneo svoje mišljene u vezi ove situacije, ali i nakon par dana, situacija se ne smiruje, pa je od kluba zatražio da mu na račun uplate ogromnu cifru.

Prvi čovek TSC-a Janoš Žemberi je ponudo Krstajiću samo tri plate, ali je naleteo na negativan odgovor kod proslavljenog fudbalera.

Novčana razlika oko koje se digla frka je navodno 93.000 evra, a kako će se situacija odvijati, ostaje nam da vidimo u narednim danima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter