0
Domaći fudbal

head coach Mladen Krstajic Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v TSC Beograd, 05.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport ©

KRSTAJIĆEVA REAKCIJA NA OTKAZ: Nekadašnji selektor nije ostao ravnodušan! (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.21 u 19:30

Iskren je srpski stručnjak!

Svedoci smo da treneri u Superligi Srbije godinama u nazad dobijaju otkaze nakon samo nekoliko loših rezultata.. Stiče se utisak da timovi nemaju pravo na lošu formu ili nekoliko utakmica u kojima nisu bili na očekivanom nivou. TSC je fenomenalno počeo sezonu, dugo vremena bio na deobi prve pozicije, da bi potom usledio blagi pad u igri, što je sasvim logično, uzimajući u obzir kvalitet igračkog kadra.

FOTO: Instagram screenshot

Ipak, u Bačkoj Topoli nisu imali razumavanja za nekadašnjeg selektora, već su mu uručili otkaz. Ispostavilo se da je poraz od Proletera bila kap koja je prelila čašu.

Nedugo nakon što je smenjen sa mesta šefa stručnog štaba, Mladen je na svom instagram profilu indirektno rekao šta misli o svojoj smeni. Tim je četvrti, a on je dobio otkaz..

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter