0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

‘KRITIKE SU DEO OVOG POSLA’: Ronaldo poslao moćnu poruku svim ‘nevernim tomama’ – ‘Začepiću ljudima usta’

Objavljeno: 23.10.21 u 13:55

Pravi fudbalski potres dogodio se kada je Kristijano Ronaldo po drugi put u karijeri obukao dres Mančester junajteda.

Portugalski as sjajno igra ove sezone, Mančester je trenutno šesti na tabeli Premijer lige, prvi je Čelsi sa pet bodova više u odnosu na ‘crvene đavole’.

– Sada smo u periodu posle promena. Junajted je doveo mene, Varana i Sanča. Za prilagođavanje je potrebno vreme, čak i za sistem koji igramo. Mislim da, korak po korak, moramo sebi da utisnemo u um da je sve moguće – ističe 36-godišnji Ronaldo za Skaj sports i dodaje:

Svako bi trebalo da zna svoju ulogu. Ja znam svoju u ovom timu, u klubu – moja uloga je da dajem golove, da pomognem timu svojim iskustvom i da znam kako da razumem igru. Ako svi razmišljaju tako i budu spremni da se žrtvuju za tim, mislim da ćemo biti bolji.

Nakon velikog preokreta, Mančester je savladao Atlantu rezultatom 3:2 u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona, pobedonosni pogodak za ekipu sa ‘Old Traforda’ postigao je Kristijano.

Kritike su uvek deo ovog posla. Nisam zabrinut u vezi s time. Da budem iskren, to je dobra stvar. Ako se brinu o meni i govore o meni, to je zato što znaju moj potencijal i vrednost. Znam kada treba da pomognem timu defanzivno. Znam da je i to deo mog posla. Neki ljudi to ne vide jer im se ne dopadam, ali da budem iskren, imam 36 godina, sve sam osvojio, i treba da se brinem o ljudima koji govore loše o meni? Dobro spavam noću, savest mi je mirna. I dalje ću ljudima začepljivati usta i osvajati trofeje – zaključuje Ronaldo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter