1
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 24: Manchester United players reacts after scores the goal during the UEFA Europa League group L match between Partizan and Manchester United at Partizan Stadium on October 24, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SOLSKJER SE „ČEŠE“: Junajted bez jednog od glavnih igrača sa Liverpulom?!

Objavljeno: 22.10.21 u 19:20

Težak period postaje još teži. 

Mančester junajted se nalazi u periodu teških utkamica u Premijer ligi, koja je počela još od prošle nedelje kada su izgubili od Lestera(4:2). Težak raspored nastavio se u Ligi šampiona protiv Atalante kada su „Crveni đavoli“ jedva došli do preokreta i bitne pobede(3:2).

Pred njima je sada veliki derbi Engleske sa Liverpulom, a prema pisanjima tamošnjih medija pod upitinikom za taj meč je Bruno Fernandeš koji se požalio na lakšu povredu koju je zadobio na treningu posle susreta u Ligi šampiona. Još jedna briga za tim Ole Gunara Solskjera je Markus Rašford. Englez se vratio posle duže pauze zbog operacije ramena, a na meču protiv Atalante je ranije izašao iz igre zbog udarca koji je zadobio.

Utkamica Mančester junajted-Liverpul na programu je u nedelju od 17:30 časova, naredne nedelje ekipa sa „Old Traforda“ gostovaće Totenhemu, a zatim putuju u Bergam na revanš meč protiv Atalante.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter