0
Evropske lige

France player Patrice Evra, right in action against Serbia's Milos Krasic, left, during their World Cup 2010 qualifying soccer match between Serbia and France, at Belgrade, Serbia, September 9, 2009..Starsportphoto/Srdjan Stevanovic©

FRANCUZ U KNJIZI OTKRIO ISTINU: Evra je sa 13 godina bio žrtva sekusualnog uznemiravanja!

Objavljeno: 22.10.21 u 18:31

Nekadašnji fudbaler je napisao autobiografiju pod nazivom ‘Volim ovu igru’. 

Čuveni Patris Evra je nedavno napisao autobiograiju. Francuski fudbaler je govorio o brojnim zanimljivostima iz njegovog pritvatnog života i karijere. Evra se dotakao i jedne užanse i traumatične priče. Patris je sa 13 godina bio žrtva seksualnog uznemiravanja. Bivši reprezentativac Francuske je u razgovoru za ‘Tajms‘ govorio o toj temi.

-Mama nije očekivala da to čuje od svog deteta. Bio je to ogroman šok za nju. Prvo mi je rekla „nisi to morao da staviš u knjigu“. Međutim, kada sam joj odgovorio da to nije zbog mene , nego zbog nekih budućih klinaca da se ne bi njima isto ponovilo, rekla je „ u redu“ – rekao je Francuz.

Patris je nedavno dobio poziv od organa reda iz Monaka. Njegova majka želi da priča dobije konačan epilog, iako bivši as Mančester junajteda nije ozbiljno razmišljao o tužbi protiv zlostavljača.

-Znam da će me sada ljudi gledati drugim očima, ali sam jednostavno to morao da izbacim iz sebe. Mnogo mi je lakše. Prijatelji mi govore da će biti pod „velikim pritiskom“.Međutim, za mene je najteže bilo da o tome pričam sa majkom. Posle toga je sve lako – istakao je Evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter