0
Fudbal

FOTO: FSS

STOJKOVIĆ POSETIO ČEFERINA: Selektor proveo dan u Nionu!

Objavljeno: 21.10.21 u 15:18

Legendarni Piksi ističe da je poziv prihvatio sa velikim zadovoljstvom.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković bio je danas u Nionu gost predsednika UEFA Aleksandera Čeferina.

-Poziv predsednika UEFA Čeferina prihvatio sam sa velikim zadovoljstvom. Sastanku je prisustvovao i Zoran Laković, direktor nacionalnih federacija UEFA. Proveli smo vreme u prijatnom razgovoru o aktuelnim fudbalskim temama.

PROČITAJTE JOŠ: LEGENDA JUNAJTEDA TVRDI: ‘Klop je sigurno zadovoljno trljao ruke gledajući prvo poluvreme! Dobar evropski tim će uništiti Mančester sa ovakvom formcijom’

-Još jednom sam ponovio svoj stav da sam apsolutno protiv ideje da se Svetsko prvenstvo organizuje na svake dve godine. Moramo da sačuvamo EURO i poštujemo stavove UEFA. Prisutni su bili i Đorđo Marketi i Frank Rudolf sa kojima sam sarađivao dok sam bio član Tehničke komisije UEFA, bilo je zadovoljstvo videti ih ponovo –  rekao je selektor Dragan Stojković povodom sastanka.

Reprezentaciju Srbije sledećeg meseca očekuje odlučujuća utakmica u kvalifikacijama za SP u borbi za direktan plasman protiv Portugala u Lisabonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter