0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

LEGENDA JUNAJTEDA TVRDI: ‘Klop je sigurno zadovoljno trljao ruke gledajući prvo poluvreme! Dobar evropski tim će uništiti Mančester sa ovakvom formcijom’

Objavljeno: 21.10.21 u 14:01

‘Razumem uzbuđenje zbog rezultata, ali nisam uživao u onome što je ekipa pokazala.’

Ekipa sa ‘Teatra snova‘ je u sredu savladala Atalantu, u okviru 3. runde grupne faze Lige šampiona. Mančester junajted je napravio veliki preokret i slavio je rezultatom 3:2. Ipak, nekadašnji as Junajteda, Pol Skols, zabrinut je zbog loše igre. Skols smatra da ekipa sa ovakvom igrom neće moći da parira Liverpulu i ostalim konkurentima u borbi za titulu, u Premijer ligi Engleske.

-Razumem uzbuđenje zbog rezultata, ali nisam uživao u onome što je ekipa pokazala. Bilo je zabrinjavajuće. Pitam se mogu li se nadigravati sa boljim timovima na taj način? Odgovor je negativan – istakao je legendarni Skols i nastavio:

FOTO: YouTube screenshot

-Za one koji su neutralni, bila je to odlična utakmica, puna uzbuđenja, golova. Ali ja gledam ka onome što sledi. Očekujem više od Junajteda. Prvo poluvreme me je zaista zabrinulo. Gledao sam tu utakmicu i razmišljao o Liverpulu i Mančester Sitiju. Ako igrate sa dva vezna igrača protiv njih, bićete u zaostatku tri ili četiri gola i nećete se vratiti. Jirgen Klop je sigurno zadovoljno trljao ruke gledajući prvo poluvreme. Formacija je bila loša. Ole je pre meča rekao da je to 4-2-4. Nije me briga ko su ta dvojica u veznom redu, kada je rival dobar evropski tim, bićete uništeni – zaključio je Pol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter