0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

PRAVA TRANSFER BOMBA JE NA POMOLU! CRNO-BELI SE NE ŠALE: Napadač Barselone prelazi u Njukasl!?

Objavljeno: 21.10.21 u 13:33

Engleski klub gradi tim za narednu sezonu!

Princ Saudijske Arabije Mohamed bin Salman, nedavno je kupio Njukasl. Novi vlasnik kluba je jedan od najbogatijih ljudi na planeti i već se uveliko govori o potencijalnim pojačanjima.

Popularne ‘Svrake‘ su pre dva dana smenile trenera, a kao moguća zamena se pominju brojne legende svetskog i evropksog fudbala. Da nova uprava kluba vredno radi, potvrđuje vest koju prenose tamošnji mediji.

Napadač Barselone, Osman Dembele, spreman je da potpiše ugovor sa crno-belima. Kako prenose mediji iz Španije, funkcioneri Njukasla su već kontaktirali njegovog menadžera. Reprezentativcu Francuske na kraju aktuelne sezone ističe ugovor sa Kataloncima. U slučaju da ne obnovi saradnju sa Barsom, ofanzivac će biti slobodan u izboru nove sredine.

Svrake‘ navodno nude petogodišnji ugovor i  platu od 15 miliona evra po sezoni. Dembele bi odmah nakon potpisavanja ugovora dobio i bonus od još 15 miliona.

Dembele je na ‘Kamp Nou‘ stigao 2017. godine iz redova Borusije iz Dortmunda. Napadač je za ekipu Ronalda Kumana odigrao 118 utakmicu, a 30 puta se upisao u strelce. Osman je Barselonu koštao gotovo 150 miliona evra. Katalonci su ga platitili 105, a onda su dodali još 40 miliona na bonuse.

Ipak, Francuz još uvek nije uspeo da opravda očekivanja. Ruku na srce, napadač već dugo vodi bitku sa povredama, koje su definitvno glavni razlog njegove loše forme.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter