0
Evropske lige

(190918) -- DORTMUND, Sept. 18, 2019 (Xinhua) -- Ansu Fati (front R) of Barcelona vies with Mats Hummels of Dortmund during the UEFA Champions league group F soccer match between Borussia Dortmund and FC Barcelona in Dortmund, Germany, Sept. 17, 2019. (Photo by Joachim Bywaletz/Xinhua)

‘MOJ SAN JE ODUVEK BIO DA IGRAM ZA BARSU’: Ansu Fati se oglasio nakon potpisivanja ugovora! Otkupna klauzula iznosi milijardu evra!

Objavljeno: 21.10.21 u 14:53

Ofanzivac je srećan zbog nastavka saradnje!

Mladi napadač i velika nada Barselone, Ansu Fati, u sredu je potpisao novi ugovor sa ekipom sa stadiona ‘Kamp Nou‘. Saradnja je na obostrano zadovoljstvo produžena do 2027. godine. Otkupna klauzula je dostigla neverovatnu cifru. Onaj ko u svojim redovima bude želeo Fatija, na račun slavne Barse moraće da uplati čak milijardu evra.

-Zahvalan sam klubu i predsedniku na poverenju koje su mi ukazali i što su mi dali priliku da ostanem ovde još mnogo godina.Kao što sam rekao, moj san je oduvek bio da igram ovde. Nastaviću da radim kako bih napredovao i kao osoba i kao igrač i kako bih pružio klubu sve što od mene očekuje. Od prvog dana, moja želja je bila da ostanem u Barseloni. Uprava je to razumela i postigli smo dogovor. Bilo je drugih ponuda, ali moja želja je bila jasna – da ostanem i ostvarim uspeh ovde – istakao je mladi fudbaler.

Upravo je Fati nasledio legendarnu ‘desetku’, koju je na dresu nosio Lionel Mesi.

-Taj broj je mogao da dobije bilo koji igrač, ali je na sreću završio na mom dresu. Zahvalan sam na tome. To nije pritisak već motivacija – rekao je Fati.

PROČITAJTE JOŠ: LEGENDA JUNAJTEDA TVRDI: ‘Klop je sigurno zadovoljno trljao ruke gledajući prvo poluvreme! Dobar evropski tim će uništiti Mančester sa ovakvom formcijom’

-Niko neće ponoviti ono što je Leo uradio. Ja treba da idem svojim putem. Ne gledam brojeve, već samo kako mogu da doprinesem.

Izabranici Ronalda Kumana nisu startovali na željeni način, ali Fati veruje da dolaze bolji dani za njegov klub.

-Svi mi ćemo naporno raditi kako bi u narednih nekoliko godina klub bio najbolji što može da bude – zaključio je Ansu Fati.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter