0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 07: Karim Benzema of France in action during the International friendly match between Serbia and France at the Stadium JNA on September 07, 2014 in Belgrade, Serbia, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

VALBUENA ŽELI ISTINU: ‘Samo se on nije pojavio, šteta!’

Objavljeno: 20.10.21 u 16:08

Sapunica se nastavlja..

Sukob Valbuene i Benzeme traje godinama.. Za one koji su zaboravili ili nisu upoznati sa slučajem, Valbuena je tužio Karima Benzemu za ucenjivanje! Naime, dugogodišnji napadač Real Madrida je imao intimne video klipove omaljenog veziste i prema njegovim rečima, ucenjivao ga je Karim, ali i još četiri osobe.

Suđenje traje već šest godina i još nije došlo do kraja, a na samom ispitivanju našao se i Đibril Sise, koji je ubrzo pušten.

‘Čekao sam šest godina i ići ću do kraja. Samo se Benzema nije pojavio na sudu. Šteta, ali šta da radimo. Ovde ćemo ostati koliko god je potrebno.’ – rekao je Valbuena.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter