0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Screenshot

OVO JE NEVEROVATNO, KAKAV PREOKRET JUNAJTEDA: Ronaldo zavio Atalantu u crno, jedan od luđih mečeva ove godine! (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.21 u 23:06

Mnogi su ih već otpisali.

Fudbaleri Manečster junajteda su u trećem kolu Lige šampiona savladali Atalantu sa 3:2 i to nakon čudesnog preokreta. Utakmica o kojoj će se dugo pričati odigrana je na Old Trafordu, a gledali smo dva totalno različita poluvremena. Prvo je pripalo gostima iz Italije, dok je u drugom engleski predstavnik bio neprikosnoven.

Igrao se 15. minut kada je Iličić odlično pronašao Zapakostu, nakon čega je usledio pas u peterac Junajteda, a na pravom mestu našao se Pašalić. Hrvatski reprezentativac je ispružio nogu, što je bilo dovoljno do lopta završi u mreži domaćih.

Nakon 13 minuta, Atalanta je uputila i drugi šut u okvir gola, a epilog je ponovo bio pogodak. Izvanredno ubacivanje iz kornera iskoristio je Demiral, koji je duplirao vođstvo svog tima, posle čega je nastao pravi muk na Old Trafordu.

U drugom susretu ove grupe, Viljareal na poluvremenu vodi u Švajcarskoj protiv Jang Bojsa, takođe rezultatom 0:2. Ako se oba susreta završe pobedama gostiju, Atalanta bi bila prva u grupi sa 7 bodova, Viljareal bi imao 4, dok bi Mančester junajted i Jang Bojs ostali na po 3 osvojena boda.

Prvu radost za domaće navijače videli smo u 53. minutu, nakon greške gostiju. Bruno je hirurški preciznim pasom pronašao Rašforda koji je smanjio rezultat na 1:2.

U nastavku igre, bilo je jasno da se Junajted potpuno vratio u meč, samo se čekao drugi pogodak, koji je stigao u 75. minutu. Nakon neuspešnog kornera, usledio je centaršut, u šesnaestercu se najbolje snašao Megvajer za 2:2.

Neverovatno slavlje doneo je 6 minuta kasnije jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo. Ponovo udarac iz ugla, nije izveden onako kako se planiralo, ali je Šo centrirao, a Portugalac je glavom postavio konačan rezultat.

Standings provided by SofaScore LiveScore

SVI REZULTATI:

18.45 Barselona – Dinamo Kijev 1:0

21.00 Benfika – Bajern Minhen 0:4

21.00 Mančester junajted – Atalanta 3:2

21.00 Jang Bojs – Viljareal 1:4

18.45 Salcburg – Volfsburg 3:1

21.00 Lil – Sevilja 0:0

21.00 Čelsi – Malme 4:0

21.00 Zenit – Juventus 0:1

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter