0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

RONALDO „GURA“ SOLSKJERA: Pominje se samo jedno ime kao zamena!

Objavljeno: 19.10.21 u 16:50

Navijači su nezadovoljni, čak i Norvežanin zna da nešto mora da se menja.

Mišljenje je podeljeno, jedni smatraju da bi Ole Gunar Solskjeru trebalo da se da još malo vremena uz određena pojačanja, dok drugi više nemaju strpljenja za trenutnog menadžera „Crvenih đavola“ i jedva čekaju da mu vide leđa.

Loša serija rezultata, nekoliko neočikivanih poraza i nezadovoljstvo navijača stavljaju sve veći pritisak na Norvežanina. Svima je jasno da bi Ole vrlo brzo mogao da ostane bez posla, a tome kumuje i Kristijano Ronaldo. Portugalac ima veliki uticaj u svlačionici i miljenik je navijača koji bi ga podržali u svakoj odluci.

Tamošnji mediji pišu da je Ole već „bivši“, a jedan od najboljih igrača sveta tražio je od Glejzera da na mesto šefa struke Mančester junajteda bude imenovan njegov nekadašnji trener – Zinedin Zidan.

Uprkos svim pričama i pisanjima, vlasnici kluba su i dalje uz Solskjera i ne žele da ga smene u sred sezone. Bojkot navijača bi mogao da promeni mišljenje Glejzera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter