0
Evrokup

Zeljko Zelimir Obradovic Kevin Punter Partizan KK trening 17.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PARTIZAN POČINJE EVROPSKU AVANTURU: ‘Mnogi igrači crno-belih mogu da igraju čak u NBA ligi! Volim da vidim bekove poput Pantera’

Objavljeno: 19.10.21 u 11:48

Iz Nemačke stižu samo reči hvale!

Izabranici Željka Obradovića danas igraju prvu utakmicu u okviru Evrokupa. Crno-beli od 19 časova i 30 minuta izlaze na teren u Nemačkoj, a ugostiće ih ekipa Hamburga.

Marvin Vilugbi, generalni menadžer Hamburga, govorio je o protivniku uoči današnjeg duela.

-Mnogi igrači mogu da igraju čak u NBA. Prednjači Kevin Panter, volim da vidim bekove koji tako jednostavno pogađaju. Partizan ne pripada Evrokupu već Evroligi. To žele i da dokažu i zato će nama biti veoma teško – rekao je Marvin Vilugbi.

PROČITAJTE JOŠ: AUSTRALIJANCI PONOVO ‘PRETE’: Nevakcinisani igrači neće dobiti vizu! Virusu nije važno koliko grend slemova ste osvojili’

-Očekujem da igramo do naših krajnjih granica. Posebno da igramo u odbrani veoma intenzivnio. Može da se desi da to bude dan kada će sve stati na svoje mesto. Kao autsajder uvek možeš da igraš opuštenije. Moramo da imamo samopuzdanje, da verujemo u sebe i svoje akcije – istakao je generalni menažer Hamburga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter