2
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

AUSTRALIJANCI PONOVO ‘PRETE’: Nevakcinisani igrači neće dobiti vizu! Virusu nije važno koliko grend slemova ste osvojili’

Objavljeno: 19.10.21 u 09:48

Poruka je, između ostalog, indirektno upućena Novaku Đokoviću.

Premijer australijske države Viktorije Danijel Endrju, ponovo je govorio o uslovima učešća na prvom kalendarskom grend slemu. Endrju ističe da niko od nevakcinisanih igrača neće dobiti vizu za ulazak u Australiju.

Jasno je da se ova poruka indirektno odnosi i na Novaka Đokovića, jer je Endrju naglasio da ‘virusu nije važno koliko ste grend slemova osvojili’.

PROČITAJTE JOŠ: AKTUELNOM ŠAMPIONU SRBIJE PRETILA ZABRANA REGISTROVANJA IGRAČA: Holanđanin dobio Zvezdu na FIFA sudu!

-Mislim da nevakcinisani igrači neće dobiti vizu za ulazak u ovu zemlju, a i da dobiju verovatno bi morali da budu stavljeni u karantin nekoliko nedelja. Virusu nije važno kako ste rangirani u tenisu niti koliko ste grend slemova osvojili. Potpuno je nebitno, morate biti vakcinisani da biste zaštitili sebe i druge – rekao je Endrju.

0
0

2 Komentara

  1. Nikog nevakcinisanog ne pustiti da igra i zdravo.Prosjecan covjek ne moze zaraditi za zivota to sto oni za jedan turnir i jos se tu nagonjaju sa vakcinom!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja se kladim da ce ga pustiti da igra bas kao Medvedeva i ostale tenisere koji se nisu vakcinisali samo da bi sirom sveta ljudi mislili da jesu i da se propaganda nastavi. Ja imam prava da se nevakcinisem a ko hoce moze slobodno to da ucini.Svako ima prava na svoju odluku i ja se nikome ne mesam u to.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter