0
Evrokupovi

FOTO: Youtube screenshot

LIGA ŠAMPIONA: Neviđena drama pripala Liverpulu, Grizman postao tragičar a Ajaks ‘razmontirao’ Borusiju!

Objavljeno: 19.10.21 u 23:08

U terminu od 21 sat, odigrano je šest utakmica trećeg kola grupne faze Lige šamiona.

Ajaks je ubedljivim rezultatom na svom terenu savladao Borusiju iz Dortmunda – 4:0, a pravo je čudo kako u mreži gostujućeg tima nije završila još neka lopta.

Holanđani su poveli već u 11. minutu kada je Dušan Tadić izveo sjajan slobodan udarac, a na putu ka golu, loptu je zakačio Rojs i uspeo da matira svog golmana. Blind je u 25. minutu povećao na 2:0, a do trećeg gola Ajaks je stigao u 57. minutu, kada je Antoni dobio loptu na desnoj strani, lepo se namestio i sjajajno pogodio dalji ugao. Konačni rezultat postavio je Ale u 72. minutu utakmice.

Sjajan meč viđen je i na „Partku pričeva“ gde je PSŽ u završnici uspeo da dođe do pobede nad sjajnim Lajpcigom rezultatom 3:2. Herojove pobede bio je Argentinac Lionel Mesi, koji je golovima u 67. i 74. minutu doneo novi trijumf svom timu.

Odličan meč odigrao je i Real Madrid koji je na gostujućem terenu deklasirao Šahtjor sa 0:5. Pokazali su Španci svoj kvalitet, a na prvi gol čekalo se do 37. minuta kada je Krivcov postigao autogol. U strelce su se potom upisali Vinicius koji je postigao dva gola, Rodrigo i Benzema.

Fudbaleri Liverpula su došli do velike pobede, na gostovanju u Madridu savladali su Atletiko rezultatom 2:3. Nakon 13 minuta igre, gosti su imali vođstvo 0:2 (Milner i Keita), ali Atletiko se vratio u igru preko Grizmana koji je postigao dva pogotka, u 20. i 34. minutu. Na žalost domačih navijača, on postao tragičar, pošto je na startu drugog dela igre dobio crveni karton.

Pitanje pobednika je rešeno u 76. minutu kada je Salah bio siguran sa bele tačke.

Grupa B

Atletiko Madrid – Liverpul 2:3
Porto – Milan 1:0

Grupa D

Šahtjor – Real 0:5
Inter – Šerif 3:1

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter