FOTO: Facebook printscreen
in , , ,

NOVI HAOS O KOM ĆE SE PRIČATI: ‘Lešinari’ objasnili Albancima šta je Kosovo – pogledajte video koji je potresao region! (VIDEO)

Bura se ne stišava!

RK Novi Pazar je nedavno odlučio da napusti Arkus ligu zbog incidenta na utakmici protiv Crvene zvezde. Pazarci su ogorčeni na ponašanje navijača crveno-belih.

Bura se ne stišava, a slična situacija se dogadila na utakmici EHF Kupa. Rukometaši Borca iz Banjaluke su ugostili ekipu Besa Famgas iz Peći. Utakmica je odigrana u nedelju u Banjaluci, a domaćin je slavio rezultatom 28:25.

Gosti koji predstavljaju nepostojeću tzv. državu Kosovo, imaju mnogo primedbi na navijanje pristalice domaće ekipe.

Popularni ‘Lešinari‘ su tokom utakmice vređali protivnike na rasnoj osnovi. Zaposleni u klubu iz Peći su snimke kao dokaze objavili na Fejsbuk.

-Sramotno! Utakmica je ostala u senci suludog skandiranja navijača koji su ceo meč navijali protiv Kosova. Bili su to rasistički i nacionalistički povici poput: „Kosovo je Srbija“, „ubij, ubij, ubij Šiptara“, „Kosovo je srce Srbije“, „ubij Hrvata, da Šiptar nema brata“, „Ubij zakolji da Šiptar ne postoji“, a to su samo neke od pesama koje su za sudije iz Slovačke iznenađujuće bile okej. Na kraju su se igrači Borca pridružili navijačima- navedeno je uz snimke sa utakmice na stranici Bese.

 

Autor: HotSport

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

MATIJA ARAMU OBRADOVAO DOMAĆE NAVIJAČE: Fudbaleri Venecije bolji od Vlahovića i ekipe!

DUCI BOLJI OD GASKEA: Lajović odličan na startu takmičenja!