1
Ostali sportovi

FOTO: Facebook printscreen

NOVI HAOS O KOM ĆE SE PRIČATI: ‘Lešinari’ objasnili Albancima šta je Kosovo – pogledajte video koji je potresao region! (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.21 u 23:15

Bura se ne stišava!

RK Novi Pazar je nedavno odlučio da napusti Arkus ligu zbog incidenta na utakmici protiv Crvene zvezde. Pazarci su ogorčeni na ponašanje navijača crveno-belih.

Bura se ne stišava, a slična situacija se dogadila na utakmici EHF Kupa. Rukometaši Borca iz Banjaluke su ugostili ekipu Besa Famgas iz Peći. Utakmica je odigrana u nedelju u Banjaluci, a domaćin je slavio rezultatom 28:25.

Gosti koji predstavljaju nepostojeću tzv. državu Kosovo, imaju mnogo primedbi na navijanje pristalice domaće ekipe.

Popularni ‘Lešinari‘ su tokom utakmice vređali protivnike na rasnoj osnovi. Zaposleni u klubu iz Peći su snimke kao dokaze objavili na Fejsbuk.

-Sramotno! Utakmica je ostala u senci suludog skandiranja navijača koji su ceo meč navijali protiv Kosova. Bili su to rasistički i nacionalistički povici poput: „Kosovo je Srbija“, „ubij, ubij, ubij Šiptara“, „Kosovo je srce Srbije“, „ubij Hrvata, da Šiptar nema brata“, „Ubij zakolji da Šiptar ne postoji“, a to su samo neke od pesama koje su za sudije iz Slovačke iznenađujuće bile okej. Na kraju su se igrači Borca pridružili navijačima- navedeno je uz snimke sa utakmice na stranici Bese.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter