0
Evropske lige

FOTO: Starsport

KOŠMARNA PARTIJA MEGVAJERA: Fudbaler koji je plaćen 87 miliona nastavlja za kiksevima, kriv za sve golove protiv Lestera!

Objavljeno: 17.10.21 u 14:15

Fudbaleri Mančester junajteda su doživeli težak poraz od Lestera (4:2).

Iako su na terenu bili svi asovi, predvođeni Kristijanom Ronaldo, Đavoli nisu uspeli da izbegnu poraz, a engleski mediji se dan nakon meča bave analizom viđenog.

Prvi je na udaru Hari Megvajer, koji je prilepio sebi etiketu tragičara meča jer je kriv za gotovo sve golove na ‘King Pauer’ stadionu. Igrač koji je u Mančester stigao za 87 miliona pre dve godine upravo iz Lestera je često na udaru.

On se za ovaj meč vratio u sastav, a golu Lestera za 1:1 prethodila je njegova izgubljena lopta na ivici kaznenog, duel je dobio Ihenačko, koji je poom proigrao strelca Tilemansa. Kod drugog gola Lestera, on je zakasnio sa ofsajd zamkom, nije ispratio saigrače, te je dao šansu Sojundžuu da postigne gol.


(VIDEO:YouTube/LCFC)

Kod trećeg gola je Megvajer bio neodlučan, predugo je razmišljao da li treba da izađe na Vardija, dok je u nadoknadi zaboravio na Daku, za konačnih 4:2.

– Samo mu je još nedostajao crveni karton da dobije ocjenu 1 od 10. Bio je to jedan od najlošijih nastupa ikad viđenih, ali krivac je i trener Solskjer koji je odlučio da koristi poluspremnog Megvajera. Bio je toliko loš da nije preterivanje reći da bi Junajted možda pobedio da je od starta igrao Bejli, piše ‘Squawka’, koja je nastup Megvajera ocenila dvojkom.

Trener Crvenih đavola Ole Gunar Solskjer je svestan da je napravio promašaj sa taktikom.

– Moja je odluka bila da Hari igra. Izgledao je spremno, trenirao je dobro, nije osećao nikakve bolove. On je za nas jako bitan igrač, kapiten, vođa… Cilj nam je bio što pre da ga vratimo u sastav. Možda je za početak trebalo da odigra samo poluvreme, rekao je Solskjer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter