0
Evropske lige

Serbia's Dusan Vlahovic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

EVO ZAŠTO DUŠAN VLAHOVIĆ NEĆE OSTATI U FIORENTINI: „Imali smo ponudu od 60 miliona, ali predsednik nije hteo ni da čuje!“

Objavljeno: 15.10.21 u 19:02

Sada je sve kristalno jasno.

Srpski reprezenetativac i napadač Fiorentine Dušan Vlahović, nedavno je odlučio da ne želi da produži ugovor sa italijanskim klubom. Tu informaciju pre nekoliko dana saopštio je Roko Komiso, predsednik Fiorentine, koji je istakao da je klub Vlahoviću nudio da bude najplaćeniji fudbaler u istoriji, ali da on to nije prihvatio.

Ipak, pravu istinu o ovom slučaju, izneli su predstavnici našeg reprezentativca, koji su otkrili kako je zapravo tekao razgovor sa Komisom. Oni su istakli da su imali ponudu za Dušana, ali da je Komiso negativno odgovorio na to.

Serbia’s Dusan Vlahovic Serbia – Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Došli smo kod Komisa sa ponudom od 60 miliona evra + bonusi. Već smo imali dogovor mi i igrač sa klubom koji je ponudio taj novac, ali predsednik Komiso nije želeo to ni da čuje. Roko nam je rekao da mu je Vlahović kao sin, da ne želi da ga proda ni po koju cenu i da želi da Dušan produži ugovor. Ne želimo više da pregovaramo sa Fiorentinom. Nećemo pričati sa novinarima koji predstavljaju klub, saopštili su predstavnici Dušana Vlahovića portalu „FirenzeViola.it“.

Vlahović će kako stvari stoje izvesno napustiti klub, a njegova naredna destinacija mogla bi da bude PSŽ. Srbin bi tamo zamenio Kilijana Mbapea koji napušta francuskog vicešampiona, a interesovanje Francuza potvrdio je Kurir.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter