0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

BUM! POKETINO ŽELI VLAHOVIĆA: Dušan menja Mbapea u Pari Sen Žermenu!

Objavljeno: 15.10.21 u 10:21

Srpski napadač je jedan od najtraženijih fudbalera na planeti!

Kilijanu Mbapeu za devet meseci ističe ugovor sa velikanom iz glavnog grada Francuske! Zaposleni u Pari Sen Žermenu vredno rade na pronalasku adekvatne zamene za fenomenalnog ofanzivca, a kao jedna od prvih opcija, navodi se Dušan Vlahović!

-Informacija o interesovanju pariskog kluba potvrđena je Kuriru i od ljudi iz najbližeg Vlahovićevog okruženja.

Reprezentativac Srbije blista na terenima širom Evrope! Dušan je prethodne sezone dominirao u Seriji A, a odmah nakon letnje pauze je nastavio u istom ritmu.

Nekadašnji as Partizana je upisao četiri pogotka i asistenciju u dresu Fiorentine, od starta najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Italiji. Dušan je u kupu postigao još dva pogotka, a tri puta se upisao u strelce na dve prethodne utakmice u dresu nacionalnog tima, u okviru kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Vlahović je na gostovanju u Luksemburgu doneo trijumf selekciji Srbije, da bi samo tri dana kasnije u dva navrata zatresao mrežu Azerbejdžana.

Pominje se da bi cena potencijalnog transfera dostigla neverovatnih 100 miliona evra! Na Vlahovićevom dolasku, navodno insistira šef stručnog štaba Parižana, Maurisio Poketino. 

U slučaju da transfer bude realizovan, Dušan bi postao najplaćeniji fudbaler ikada sa naših prostora. Vlahović bi u napadu pravio društvo Mesiju i Nejmaru. 

Srbinu u junu 2023. godine ističe ugovor sa Fiorentinom, a klub iz Firence je nedavno otkrio da je Vlahović odbio produžetak saradnje.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter