0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

SELEKTOR HRVATSKE NAVIJA ZA SRBIJU PROTIV PORTUGALA: Razlog će vas oduševiti, svestan je naše snage!

Objavljeno: 14.10.21 u 12:29

Imao je samo pohvale za nas.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske je u proteklom kolu kvalifikacija za SP remizirala sa Slovačkom na svom stadionu. Nakon tog duela, komšije su pale na drugo mesto u grupi, a selektor Zlatko Dalić istakao je da Srbiji želi pobedu protiv Portugala.

Hrvatska do kraja kvalifikacija igra protiv Malte i Rusije, pa sa obe pobede ide direktno u Katar. Ipak, ako bi ostali drugi, a Srbija ne odnese 3 boda iz Lisabona, mogli bi da se sastanu sa našom zemljom u baražu.

Hajde prvo da razmišljamo kako da odemo direktno. Nas čeka meč sa Maltom u gostima, pa sa Rusijom kod kuće i sa dve pobede hoćemo da se plasiramo direktno na Mundijal. Srbija može da pobedi Portugali u Lisabonu i ja joj iskreno to želim. Nije to nemoguće. Ako bi se ipak našli u baražu, onda ne bih voleo da se sretnu Hrvatska i Srbija, počeo je Dalić razgovor za Informer.

FOTO: STARSPORT

Potom je pohvalio izabranike Dragana Stojkovića Piksija, rekavši da prati naše igre. Takođe, dao je do znanja da je baraž komplikovan i da sve staje u dva meča.

Srbija ima sjajne igrače koji nastupaju u odličnim klubovima. Mnogo je njih iz vrha evropskog fudbala i ne bi bilo lako pobediti ih. Baraž je komplikovan, sve staje u dve utakmice i zbog toga je ogroman pritisak… Strogo fudbalski gledano bilo bi teško izboriti se sa Srbijom na terenu… Pratim kako igra Srbija, baš sam gledao meč sa Azerbejdžanom i sviđa mi se kako je vaša reprezentacija izgledala na terenu. Dosta je dominantna u odnosu na protivnike, zaključio je Zlatko Dalić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter