0
Evropske lige

UEFA Liga Sampiona, Champions League, Crvena Zvezda - Bajern, Red Star - Bayern, Srbije Belgrade, Serbia Novembar 26. Beograd, Srbija 26.11.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

U FRANCUSKOJ SU PRAVILA ISTA ZA SVE: Bek Bajerna godinu dana iza rešetaka!

Objavljeno: 13.10.21 u 16:23

Što bi naš narod rekao: ‘Španska serija’

Defanzivac minhenskog BajernaLukas Ernandez ide u zatvor! Ne, nije u pitanju još jedna od neosnovanih tužbi, sud je presudio i teško da će moći nešto da se promeni.

‘Gospodin Lukas Fransois Bernard Ernandes pozvan je da se pojavi pred ovim sudom 19. oktobra 2021. godine, u 11:00, kako bi od njega lično bilo zatraženo da dobrovoljno ode u zatvor u roku od 10 dana po njegovom izboru.’ – stoji u pozivu.

Naime, on i njegova supruga su se burno posvađali na sred ulice.. To se desilo 2017. godine, a sud im je zabranio prilazak na šest meseci, kao i određeni period društveno-korisnog rada.

Oni su ipak odlučili da se pomire i odu na godišnji odmor u Majami.. Čim su se vratili, Lukas je uhapšen i osuđen na godinu dana zatvora. Njegovi advokati su bezuspešno pokušavali da izbegnu ovu kaznu.

Lukasu ostaje sada poslednje saslušanje, pre nego što ga sud i definitivno pošalje iza rešetaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter