0
Fudbal

foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘ORLOVI’ NISU MOGLI DA ČUJU BOLJU VEST OVOG JUTRA: Bolje od ovoga ne može – ako ne pobedimo Portugal, u baražu će nam biti mnogo lakše!

Objavljeno: 13.10.21 u 08:47

Sjajne vesti nakon pobede nad Azerbejdžanom.

Izabranici Dragana Stojkovića pobedili su sinoć ekipu Azerbejdžana na stadionu ‘Rajko Mitić’ rezultatom 3:1, ali olučujuću utakmicu za direktan plasman na Svetsko prvenstvo, ‘orlovi’ će igrati u novembru protiv selekcije Portugala.

Srbija je trenutno prva u grupi A sa 17 bodova, jednim više od Portugala, međutim, Kristijano Ronaldo i njegovi saigrači tek treba da igraju sa Republikom Irskom. Velika je verovatnoća da će Portugal slaviti u tom susretu, tako da našim reprezentativcima neće uopšte biti lako u poslednjem kolu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ono što je lepa vest, u slučaju da Srbija ne pobedi Portugal, u baražu će se polufinalni meč igrati na stadionu u Ljutice Bogdana, dok će se za finale domaćinstvo odrediti žrebom.

Sajt ‘We Global Football’ koji se bavi analizom i statistikom, obajvio je da je Grupi A (u kojoj se nalazi Srbija) šansa za domaćinstvo čak 100%. Gledajući tabelu pred poslednja dva kola, pomenuti sajt je otkrio da bi potencijalni rivali Srbije mogli da budu Vels, Norveška, Ukrajina, Rumunija i Austrija i Češka kao selekcije iz Lige nacija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter