0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka-Play Off Final Game Two ABA League season 2017-2018 Crvena Zvezda v Buducnost (Podgorica) Delije navijaci fans supporters flags zastave Beograd, 10.04.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KALINA, VODI RAČUNA SLEDEĆI PUT: Delije oprostile Kaliniću, ali upravu su upozorile na jednu stvar – ‘Tad neće biti kompromisa’!

Objavljeno: 13.10.21 u 13:11

Palo je pomirenje između Nikole Kalinića i navijača Crvene zvezde.

Nikola Kalinić je pre nekoliko godina uzburkao javnost u Srbiji jednom izjavom o Kosovu i Metohiji, a danas se javno izvinio zbog toga i otkrio da ga to i dalje mnogo boli.

Srpski reprezentativac se ovog leta vratio na Mali Kalemegdan, a mnoge je zanimalo kako će ga Delije dočekati, s obzirom da su ga žestoko vređale kada je kao igrač Fenerbahčea gostovao u Beogradu. Nakon izvinjenja, Kalinić je odlučio da jednu svoju mesečnu platu donira crkvi namenski za pomoć srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Povodom ove cele situacije, Delije su izdale hitno saopštenje, koje vam prenosimo u celosti:

– Delije su prepoznale dobru volju današnjim gestom koji je izrečen i nadamo se iskrenim pokajanjem. Shodno tome, pozivamo sve Delije da dođu u Arenu i podrže naše igrače u evroligaškoj utakmici.

– Sada i zauvek skrećemo pažnju da niko nikada neće biti dobrodošao u Zvezdu ako priča loše o Srbiji, crkvi, Zvezdi, Delijama! Crvena zvezda je ideologija! Poslednje upozorenje upravi da sledeći igrač koji dođe, a ideološki je nepodoban, biće znak da budemo protiv iste. Bez mogućnosti za kompromisom – navodi se u saopštenju Delija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter