0
Fudbal

Samara Arena Kosmos Trening reprezentacija Srbije Samara, Rusija 16.6.1018. Jun 13. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SNAŽNA PORUKA REPREZENTATIVCA RUSIJE: ‘Pobedićemo Hrvatsku i Kipar! Idemo u Katar’

Objavljeno: 12.10.21 u 16:15

Dobro raspoloženje nakon važnog trijumfa!

Fudbalska selekcija Slovenije je u ponedeljak ugostila reprezentaciju Rusije, u okviru kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Utakmica odigrana u terminu od 20:45h u Mariboru, završena je rezultatom 1:2.

U istom tereminu, Hrvatska je odmerila snage sa selekcijom Slovačke. Gosti su pružili snažan otpor i osvojili su bod. Meč je završen rezultatom 2:2 i Rusi su preuzeli prvu poziciju u grupi H.

Izabranike selektora Karpina do kraja kvalifikacionog ciklusa očekuju još dva duela. Rusi će prvo odmeriti snage sa Kiprom, a onda sledi direktna borba za prvo mesto sa ekipom koju sa klupe predvodi selektor Zlatko Dalić.

Nakon važne pobede u Sloveniji, novinarima se kratko obratio reprezentativac RusijeDaler Kuzjajev.

-Jesu li Hrvati i Slovaci remizirali? Presrećni smo što sada sve zavisi o nama. Pobedićemo Kipar i Hrvatsku i idemo u Katar – kratko i jasno je istakao Kuzjajev.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter