Xherdan Shaqiri i Valon Behrami Srbija - Svajcarska, Serbia - Switzerland, Kaliningrad, Rusija 22.6.1018. Jun 22. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
in

ŠVAJCARCI PRAVDAJU ŠAĆIRIJA: On je reagovao na primeren način – ostao je miran, kriv je neko drugi! (VIDEO)

Očekujemo reakciju FIFA.

Nakon utakmice kvalifikacija za SP između Švajcarske i Severne Irske dogodio se skandal, kada je nepoznati čovek ogrnuo Đerdana Šaćirija jaknom sa simbolima terorističke organizacije OVK. FS Švajcarske pokušao je maksimalno da zaštiti i opravda Šaćirija, koji je i ranije pravio nacionalističke ispade, rekavši da je primereno reagovao.

Neprihvatljivo je da ljudi žele da zloupotrebljavaju fudbalske stadione, a u ovom slučaju intervju igrača posle utakmice, za političku propagandu. Džerdan Šaćiri je reagovao na primeren način, ostao miran i nije odgovorio. Prema našim informacijama, policija je ispitala okrivljenu osobu i njoj je izrečena zabrana prilaska stadionu, pisalo je u saopštenju.

loading...

Podsećamo, pre 3 godine na SP u Rusiji, Šaćiri i Džaka su na meču sa Srbijom pokazivali simbol dvoglavog orla. Iz FSS, oglasio se generalni sekretar Jovan Šurbatović, koji je istakao da će Srbija uputiti protesno pismo FIFA i da će tražiti najstrožije sankcije. Čitavu izjavu možete pročitati OVDE!

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

‘ZASLUŽENA POBEDA’: Megi pripala drama protiv Krke, Jovanović poručuje – ‘Nismo uspeli da pronađemo pravi ritam!’

MERCEDES ĆE IMATI ZA ČIM DA ŽALI: Botas slavio u Turskoj – Ferstapen pretekao Hamiltona, sada je on lider!