0
Fudbal

Fudbal Soccer UEFA EURO 2020 Qualifiers- Playoff-Srbija v Scotland Dusan Tadic penal reacts Beograd, 12.11.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘NE ZNAM KAKO NIJE SVIRAN PENAL’: Tadić je i dalje u čudu, nema dilemu što se tiče sporne situacije!

Objavljeno: 10.10.21 u 12:35

Reprezentacija Srbije ostvarila je veoma važnu pobedu u Luksemburgu – 1:0 (0:0) i nastavila svoj put ka Kataru 2022.

Slavili su izabranici selektora Dragana Stojkovića minimalnim rezultatom, ali po svemu prikazanom zaslužili su ubedljiviji trijumf. Gol odluke postigao je Dušan Vlahović u 68. minutu posle dobrog pasa koji je uputio Veljković i sigurne realizacije sjajnog napadača.

Kapiten ‘orlova’ Dušan Tadić ističe da je Srbija sinoć oštećena, jer glavni arbitar meča nije pokazao na belu tačku nakon starta golmana Luksemburga nad našim fudbalerom.

– Bitna pobeda, nismo igrali kako treba, Luksemburg je igrao dosta dobro, morali smo i mogli bolje. Imali smo i mi i oni šansu. Čist penal nam nisu svirali, primio sam loptu, golman je istrčao, pokušao sam da rolam brzinski, on je malkice zakačio loptu, ali me udario po kolenu. Videlo se da je hteo da me spreči da nastavim igru, ne znam kako nije sviran penal. Navijača je bilo, super je to, žao mi je što nisu više uživali, ali drago mi je da smo im doneli pobedu. Ovo ćemo da zaboravimo, izvlačimo dobro i loše, da pobedimo Azerbejdžan, pa da se spremimo za finale sa Portugalom – istakao je Tadić.

Srbija u utorak na svom stadionu igra protiv Azerbejdžana.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter