0
Evroliga

FOTO: Euroleague

LOJD I BERON ‘UNIŠTILI’ ŽALGIRIS: Barselona nastavila da ‘melje’, prvi poraz za Đorđevića! (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.21 u 22:30

Pored duela u Tel Avivu, večeras je u okviru Evrolige odigrano još tri duela!

Žalgiris – Zenit 64:70

Reklo bi se dobre vesti za navijače Crvene zvezde, jer će Žalgiris biti njihov naredni rival.. Tokom većeg dela utakmice prednost je imao ruski tim, koji je na kraju uspeo da slavi u jednom ne preterano kvalitetnom meču. Utakmicu su fenomenalno odigrali Lojd i Beron, koji su postigli 19, odnosno 11 poena i tako presudili domaćinu.

Panatinaikos – Fenerbahče 91:87

Prvi poraz u novoj sezoni Evrolige doživeo je turski velikan, na čijoj klupi sedi Sale Đorđević. Imao je Fenerbahče prednost 82:87, ali je onda domaćin napravio seriju 9-0 i tako došao do pobede. Fenomenalnu partiju pružio je Nedović, postigavši 20 poena, dok je Gudurić upisao osam poena uz pet asistencija.

Bajern – Barselona 72:80

Barselona je moglo bi se reći rutinski slavila u Minhenu.. Tokom čitavog susreta gosti su imali prednost, ali je u poslednjoj četvrtini Bajern uspeo da smanji tu prednost, što je bilo dovoljno za nešto blaži poraz.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter