0
Domaći fudbal

Borivoje Ristic Superliga Srbije, Super Liga, Cukaricki - Radnicki Beograd Srbija 13.3.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ISKUSNI GOLMAN PONOVO U CENTRU SKANDALA: Tražio je crveni karton – sudija mu ispunio želju, ali onda nije želeo da izađe sa terena!

Objavljeno: 07.10.21 u 09:25

U pitanju je Kup Srbije.

Nekadašnji golman i kapiten Radničkog iz Niša Borivoje Ristić, ponovo se našao u centru pažnje. Naime, on je na utakmici Kupa Srbije u regionu Beograd, već na samom startu dobio crveni karton. Susret između BASK-a i Radničkog sa Novog Beograda se nakon 90 minuta završio rezultatom 1:1, pa su nakon penal serije gosti prošli u narednu fazu.

Fudbal Super League Season 2020-2021
Radnicki Nis v Partizan
goalkeeper Borivoje Ristic (L) and referee sudija Milos Milanovic
Nis, 26.10.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Iskusni Ristić je u 9. minutu tražio žuti karton za domaćeg igrača koji je igrao rukom. Sudija ga je poslušao, ali je i bivšem golmanu niškog Radničkog takođe dodelio žuti karton. Njega je to posebno pogodilo, burno je protestovao, pa je nakon toga rekao „Daj meni crveni.“

Sudija Marković ga je ponovo poslušao, poslao ga je na tuširanje u ranoj fazi meča, ali Ristić nije želeo da ode sa terena. Zbog toga je nastao prekid, a mnogi su se nakon ovog događaja setili i skandala iz marta ove godine. Tada je Ristić dok je branio za Radnički iz Niša, nakon duela sa Čukaričkim potpuno pobesneo, što možete pogledati OVDE!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter