3
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

‘DONESITE PARE ODMAH’: Umalo haos nakon utakmice Čukarički – Radnički, golman Nišlija potpuno izgubio živce, saigrači ga jedva obuzdali (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.21 u 18:12

Veoma je bilo uzbudljivo ovog popodneva na Banovom brdu, gde su snage odmerili Čukarički i niški Radnički.

U veoma tvrdoj, pravoj takmičarskoj utakmici viđena je velika borba, a goste je u finišu u nekoliko navrata spasio golman Borivoje Ristić.

Iskusni čuvar mreže je uspeo da sačuva mrežu, ali ne i da sakrije emocije posle utakmice.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Naime, nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, na putu ka svlačionici on je imao poruku za ljude koji su bili u loži stadiona na Banovom brdu.

– Donesite pare unutra. Odmah, besneo je Ristić i pokazivao ka svlačionici, dok su saigrači i trener Gaćinović pokušavali da ga obuzdaju.

Šta se dešavalo na Banovom brdu, možete videti:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

3 Komentara

  1. i fudbaleri su ljudi koji imaju porodice i naravno obaveze prema društvu i državi .. svi traže svoje , zašto i oni ne bi .. naravno da treba da budu plaćeni za svoj rad i nije sramota tražiti svoje .. šta više , treba biti sramota one koji ne ispunjavaju svoje obaveze … žalosno ali ovo je srbija .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter