0
Fudbal

from left Matija Nastasic Filip Kostic Nemanja Gudelj Head coach Dragan Stojkovic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PRESUDILA JE LJUBAV PREMA ZEMLJI: Srpski reprezentativac mogao da igra za Holandiju ili BiH, ali je izabrao ORLOVE!

Objavljeno: 06.10.21 u 23:51

Deluje da smo spremni za nove izazove.

Fudbaleri Srbije, od ove nedelje su ponovo na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću Šiksiju. Orlovi su trenirali u centru FSS, a Nemanja Gudelj je u razgovoru za „sportsport.ba“ otkrio da je mogao da bira između 3 reprezentacije, ali i da je odluka došla iz srca.

Istina, mogao sam da biram između tri reprezentacije i mislim na kraju da sam napravio pravu odluku u svom životu. Odluka je došla iz srca i mislim da sam pravilno postupio. Igram godinama za Srbiju i to mi je čast, ali i obaveza da na svakom okupljanju i utakmici opravdam taj poziv, počeo je Gudelj.

U nastavku razgovora, Gudelj je otkrio da ima odličan odnos sa selektorom i da ga je upoznao još pre 2 godine dok je nastupao u Kini.

Imam odličan odnos sa selektorom Stojkovićem, upoznao sam ga još pre dve godine kada sam igrao u Kini, a on je u istom gradu bio trener drugog kluba. Stvarno dobar odnos imamo i sada u reprezentaciji Srbije. Imam dobru minutažu u reprezentaciji, ja sam tu već sedam godina, a za igrača je najvažnije da igra i verujem da će tako ostati i ubuduće, zaključio je Gudelj.

Posebnu podršku pred put u Luksemburg imao je i Dragan Stojković Piksi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

DOSADAŠNJI REZULTATI:

SRBIJA – Republika Irska 3:2

SRBIJA – Portugal 2:2

Azerbejdžan – SRBIJA 1:2

SRBIJA – Luksemburg 4:1

Republika Irska – SRBIJA 1:1

9.10 Luksemburg – SRBIJA

12.10 SRBIJA – Azerbejdžan

14.11 Portugal – SRBIJA

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter