0
Fudbal

Dragan Stojkovic Piksi Reprezentacija A tim FSS Fudbalski Savez Srbije,trening 4.10.2021. Liga Konferencija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

EVO KO JE DOŠAO DA PRUŽI PODRŠKU PIKSIJU PRED PUT U LUKSEMBURG: Tu su čelni ljudi FSS, već sutra se pakuju koferi! (FOTO)

Objavljeno: 06.10.21 u 23:25

Vreme je za novu pobedu.

Fudbalska reprezentacija Srbije će naredni meč u kvalifikacijama za SP igrati protiv Luksemburga u gostima. Utakmica je na programu u subotu od 20.45, a kako je izgledao jedan od treninga Orlova, možete pogledati OVDE!

FOTO: FSS

Pred novi izazov koji očekuje selektora Dragana Stojkovića Piksija, podršku su mu pružili i neki od čelnika FSS. Pored Novice Tončeva i Dike Stojanovića, u Piksijevom društvu bili su Dušan Mrakić i Dragan Simović.

FOTO: FSS

Tri dana nakon utakmice u Luksemburgu, Srbija će odigrati i duel sa Azerbejdžanom u Beogradu. Ipak, meč svih mečeva u ovim kvalifikacijama zakazan je za 14. novembar kada će u Lisabonu snage odmeriti domaćin Portugal i naša selekcija. Ako sve prođe prema očekivanjima, taj duel, otkriće ko će na prvenstvo ići direktno, a ko će svoj put morati da traži preko baraža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

DOSADAŠNJI REZULTATI:

SRBIJA – Republika Irska 3:2

SRBIJA – Portugal 2:2

Azerbejdžan – SRBIJA 1:2

SRBIJA – Luksemburg 4:1

Republika Irska – SRBIJA 1:1

9.10 Luksemburg – SRBIJA

12.10 SRBIJA – Azerbejdžan

14.11 Portugal – SRBIJA

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter