Fudbal, EURO 2012 Group C, qualifications.Serbia Vs. Farska Ostrva (Faroe Islands).Milan Jovanovic, celebrate his first goal .Beograd, 06.09.2011..Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©
in

PORTAL REPUBLIKA UPUTIO IZVINJENJE LANETU JOVANOVIĆU: Potvrđeno je da se radi o grešci!

Priča je dobila kraj.

Beogradski portal Republika, jutros je objavio intervju sa nekadašnjim srpskim reprezentativcem Milanom Jovanovićem, a na kraju se ispostavilo da se radi o ogromnoj grešci. Jovanović je u razgovoru za HOTSPORT istakao da pomenutu izjavu nikada nije izgovorio, a srećom, sve se završilo kako treba.

Ovim putem želimo da se izvinimo našem proslavljenom fudbalskom reprezentativcu Milanu Lanetu Jovanoviću, zbog našeg propusta prilikom uzimanja izjave.

Došlo je do zabune, prilikom kontaktiranja sagovornika, pa smo greškom, stavili reči našeg drugog srpskog fudbalskog radnika, umesto Jovanovićevih stavova po ptanju aktuelnih dešavanja u srpskom fudbalu.

U srdačnom razgovoru sa našim novinarom, Lane je istakao da razume nenamernost greške, a čak se i usput našalio u par navrata, uz poruku da neće biti nikakvih problema.

Propust je bio nenameran i u budućnosti se neće ponoviti, uz zahvalnost na dosadašnjoj uspešnoj saradnji naše kuće sa Milanom Lanetom Jovanovićem„, objavljeno je na tom beogradskom portalu.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

KADA JE PARTIZAN U DOBROM STANJU, ONDA GA VODE STRUČNJACI KAO ŽELJKO: Bivši trener crno-belih otvorio dušu, mnogo je naučio u Beogradu!

MILICA DABOVIĆ OTKRILA SIMPATIJU IZ MLAĐIH DANA: U pitanju je Partizanova legenda – uputila je izvinjenje njegovoj supruzi!