0
Domaći fudbal

Fudbal, EURO 2012 Group C, qualifications.Serbia Vs. Farska Ostrva (Faroe Islands).Milan Jovanovic, celebrate his first goal .Beograd, 06.09.2011..Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©

MILAN LANE JOVANOVIĆ ZA HOTSPORT:’Ovo je sramota, nisam dao nikakav intervju! Jedno je loša interpretacija, a drugo izmišljanje’

Objavljeno: 06.10.21 u 16:59

Nekadašnji reprezentativac Srbije je razočaran i želi izvinjenje!

Tokom dana se na jednom beogradskom portalu  pojavio intervju sa proslavljenim reprezentativcem Srbije, Milanom Lanetom Jovanovićem. Između ostalog, pomenuti portal  je preneo navodno Jovanovićeve reči.

-Sa jedne strane, Zvezda i Partizan su nešto najvrednije što imamo, a sa druge najveće zlo srpskog fudbala. Gotovo sva ulaganja usmerena su na ta dva kluba, koja dobijaju svu medijsku pažnju. Na pravi pogled rezultati Večitih u Evropi su odlični, ali se postavlja jasno pitanje, protiv koga oni igraju – napisali su na jednom beogradskom portalu.

Milan Jovanović se ubrzo oglasio i za naš portal demantovao da je uopšte dao bilo kakav intervju. Nekadašnji as Liveprula kaže da ne samo da nije razgovarao o ovoj temi, nego da kontakta između njega i bilo kojih medija nije ni bilo.

Tražiću koji je izvor ovo objavio! Nikada ovo nisam rekao, a čak nisam ni razgovarao za bilo koje medije. Ovo ne korespondira sa mojim sistemom vrednosti. Želim izvinjenje i sada već razmišljam o tužbi. Onaj koji je objavio ovo, moraće  da pokaže dokaze kada sam i gde navodno izgovorio ove reči. Moraće da mi pokaže audio ili video zapis. U životu sam uvek bio vrlo umeren, kako u pohvali, tako i u kritici. Znate, jedno je kada neko loše interpretira nečije reči, a drugo kada izmisli ceo intervju. Nije mi jasno odakle ljudima hrabrosti, velika zloupotreba – rekao je Jovanović za HotSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter