1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

POGLEDAJTE KAKO SE ORLOVI SPREMAJU ZA LUKSEMBURG I AZERBEJDŽAN: I Piksi se zagreva zajedno sa fudbalerima! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.21 u 19:16

Slede važni mečevi.

Fudbalska reprezentacija Srbije će 9. i 12. oktobra odigrati nova dva meča u okviru kvalifikacija za SP. Naša selekcija će prvo putovati u Luksemburg gde će odmeriti snage sa ekipom koju je već savladala u Beogradu. Potom sledi duel protiv Azerbejdžana, Orlovi su i tu favoriti, ali treba ići korak po korak.

Srbija sada zauzima drugo mesto u Grupi A sa 11 bodova, dok je prva selekcija Portugala koja ima 13. Sigurno je da će poslednji meč u grupi u Lisabonu odlučuti o tome može li naša selekcija direktno na SP.

Na jutjubu FSS, možemo da vidimo i kako izgleda jedan delić treninga, koji predvodi selektor Dragan Stojković Piksi. On se zajedno sa fudbalerima zagrevao, dok je potom i vodio trening.

Srbija je kvalifikacije započela pobedom nad Severnom Irskom rezultatom 3:2. Potom je usledio remi sa Portugalom (2:2) i slavlje protiv Azerbejdžana (2:1). Nakon sigurnog trijumfa u duelu sa Luksemburgom (4:1), Srbija je u poslednjim momentima ostala bez pobede u Irskoj (1:1).

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter