1
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic i Svetozar Mijailovic Kairat - Crvena Zvezda foto: Nikola Mitic/STARSPORT

TERZIĆ SE OGLASIO BRŽE-BOLJE: Milan krenuo u ‘ofanzivu’ na Lazetića, evo šta im je odgovorio generalni direktor crveno-belih!

Objavljeno: 04.10.21 u 13:58

Ovog ponedeljka odjeknula je vest da bi Marko Lazetić uskoro mogao da spakuje kofere i krene put Italije.

Šef stučnog štaba crveno-belih Dejan Stanković pružio je šansu mladom fudbaleru da u 165. večitom derbiju uđe u igru i pokaže šta zna, što je Lazetić iskoristio i zablistao u svakom smislu.

Nejgova igra na toj utakmici, a nešto kasnije i fantastična partija u Omladinskoj Ligi šampiona nije prošlo nezapaženo, pa su čelnici Milana krenuli u ‘ofanzivu’ na Zvezdinog bisera. Evropski gigant je u Ljutice Bogdana poslao zvaničnu ponudu za Marka, a više o tome pročitajte OVDE.

Marko Lazetic Superliga Srbije Crvena Zvedza – Napredak Beograd, Srbija, Super Liga 6.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povodom toga, brže-bolje oglasio se i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, koji je istakao da Marko Lazetić nije na prodaju!

Znamo da veliki klubovi prate Marka Lazetića i mnogi su nas već kontaktirali. Svima smo rekli isto – Marko Lazetić nije na prodaju. On tek treba da se formira kao igrač u seniorskom fudbalu i da ode iz Crvene zvezde uz rekordan transfer. Od Marka Lazetića očekujemo mnogo više u svakom smislu, i sportskom i finansijskom – rekao je Zvezdan Terzić za Telegraf.

Podsetimo, krajem avgusta 2018. godine, Nemanja Radonjić je otišao u Olimpik iz Marseja za rekordnih 12.000.000 evra, tako da nam ostaje da vidimo da li će Lazetić uspeti da dostigne ovu cifru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

  1. Lose dizajniran spin,bolje receno namerna laz sa odredjenim ciljem! A cilj je bio baciti vest o rodjendanu SD Partizan sa naslovnice i kao udarne vesti! Naravno, cergarska stampa i mediji su to rado prihvatili i to se desilo. A bice kao uvek do sada-obicna sarena laza. Traze jadnicka, ni krivo ni duzno dete, za toboze 5 mil evra(Oh boze, pa to je CZ!) ,ali Zvezda je to, Terza je to, ne damo ga, mi smo mi ! Eto, to je to, a prodace ga kao i Petrovicai Nikolica,samo polako…. Dakle, prljavi Cergin marketing!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter