1
Domaći fudbal

Marko Lazetic Superliga Srbije Crvena Zvedza - Napredak Beograd, Srbija, Super Liga 6.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

SA ‘MARAKANE’ ODLAZI NA ‘SAN SIRO’: Kao grom iz vedra neba – Milan spremio ogroman novac za Zvezdinog bisera!

Objavljeno: 04.10.21 u 13:06

Nakon pet odigranih mečeva za seniorsku selekciju crveno-belih, mladom biseru sledi prodaja.

Ekipa srpskog šampiona rastaje se sa igračem koji je u prethodnom periodu pokazao da se radi o vrhunskom potencijalu. Naime, za Marka Lazetića interesovanje je pokazao velikan iz Serije A, Milan.

Kako saznaje ‘Sport Klub’ u LJutice Bogdana stigla je i konkretna ponuda ‘teška’ pet miliona evra, tako da se sada čeka odgovor čelnika Crvene zvezde. Već duže vreme inostrani skauti prate talentovanog Lazetića. Mladi napadač je zadivio skaute Milana u 165. večitom derbiju, koji je bio odigran na stadionu Partizana.

Marko Lazetic Partizan – Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nakon toga, Marko je u Omladinskoj Ligi šampiona dva puta zatresao mrežu Sent Patrika, što je dodatno ‘ubrzalo stvari’ i čelnicima Milana stavilo do znaja da Lazetić poseduje kvalitet za velika dela, a zeleno svetlo je dao sportski direktor ‘rosonera’ Paolo Maldini.

Bez obzira na to što u nogama ima samo pet utakmica u seniorskom timu srpskog šampiona, Lazetić je odavno momak od poverenja Dejana Stankovića. Na njegovo insisiranje, Marko je priključen prvom timu, a debi je upisao u novembru prošle godine protiv Rada.

U slučaju da crveno-beli prihvate ovu ponudu Milana, Lazetić će već u januarskom prelaznom roku nagaziti na zeleni tepih San Sira.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter