0
Košarka

Kosarka- EuroBasket qualifiers 2017 Srbija v Nemacka Milica Dabovic Beograd, 21.11.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

‘ZBOG ČEGA SELEKTORKU NISTE NAZVALI IZDAJICOM?’: Milica Dabović osula paljbu po Marini Maljković, njene reči odzvanjaju Srbijom!

Objavljeno: 03.10.21 u 12:12

Da li je ovog puta preterala?

Marina Maljković je zaslužna za mnoge uspehe naše ženske košarkaške reprezentacije, u skorije vreme ona je sa našim devojkama ostvarila fantastične rezultate.

Nakon Olimpijskih igrara u Tokiju, ‘šuška’ se da bi naša selektorka mogla da napusti kormilo Srbije i sedne na klupu francuske reprezentacije. Ako je verovati pisanju francuskog lista ‘Ekip’, Marina je već u toj zemlji.

Iako nikakav dogovor još uvek nije postignut, bivša reprezentativka Srbije Milica Dabović žestoko je isprozivala Marinu.

Mene ste odmah nazvali rasistom, a selektorku što se prodala brže-bolje kada su Bruks i Petrović (Sonja Vasić) otišle – niste nazvali izdajicom? Za to imate opravdanje!? Živela Srbija i svi dobri ljudi! – napisala je Milica na Tviteru.

Ona ističe da je Marina svoj tim ostavila na cedilu.

– Kaže mora sve da bude dobro i za Srbiju i za Francusku, a šta je tu dobro ako svoj tim i devojke ostaviš na cedilu? Ajde recite vi meni? Da l’ je to jer je svesna kakva je Srbija sada ili što je Francuska sada ubedljivo najjača reprezentacija! Samo razmišljam da me čujete!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter