0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Sandić FOTO

PARTIZAN SLAVIO NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Rikardo siguran nakon ponovljenog penala, obe ekipe dobile po crveni karton! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.21 u 17:58

Nova tri boda za crno-bele.

Fudbaleri Partizana su u 12. kolu Superlige savladali Napredak u Kruševcu rezultatom 0:1. Strelac je bio Rikardo Gomeš sa bele tačke, pa su izabranici Aleksandra Stanojevića tako upisali 31. bod u domaćem prvenstvu.

Igrao se 8. minut kada je najbolji strelac crno-belih Gomeš, odgurnut sa leđa, nakon čega je sudija Minaković pokazao na belu tačku. Fudbaler domaćih Ćurković, zasluženo je dobio crveni karton, što je pokazao i usporeni snimak. Potom je Rikardo šutirao direktno u golmana Napretka, koji je uspeo da odbrani penal, ali onda je usledila intervencija iz VAR sobe. Nakon gledanja snimka, zaključeno je da se Vasiljević nije nalazio na gol liniji prilikom odbrane, pa je penal ponovljen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Napadač crno-belih je ovog puta bio precizan, pa je Partizanu doneo rano vođstvo u Kruševcu. Ovaj pogodak ispraćen je i velikim negodovanjem publike, ali i zvižducima upućenim sudijama.

Imao je Partizan u nastavku još nekoliko dobrih šansi, ali je mreža Vasiljevića ostala mirna. U 54. minutu i crno-beli su ostali sa igračem manje, nakon što je Urošević dobio drugi žuti karton. On je prekinuo kontru domaćih, pa ga je Minaković opravdao poslao u svlačionicu.

Izabranici Aleksandra Stanojevića su nastavili da napadaju, a potom je usledio i nešto slabiji ritam. Deluje kao da je najviše posla u nastavku imao sudija koji je dodelio žute kartone Rikardu i Zdjelaru kod gostiju, odnosno Tomiću i Marjanoviću kod domaćih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter