2
Domaći fudbal

Fudbalska utakmica Super lige Srbije u fudbalu izmedju FK Proleter i FK Partizan Pires Gomes Ricardo posle postignutog gola Stadion Karadjordje Novi Sad 15.09.2018

NAPREDAK SE ŽALI NA POBEDU: Digla se velika polemika oko penala Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.21 u 23:10

Kruševljani se žale na penal crno-belih.

Partizan je do nove pobede u Superligi došao preko ponovljenog jednaesterca koji je realizovao Gomeš. Domaćini su odmah nakon realizovanog penala izneli negodovanje.

Prvi penal koji je izveo najbolji napadač crno-belih bio je poništen, pošto mu je odbranio goman Vasiljević, ali je sudija Maniković odlučio da se jedanaesterac ponovi, što je iskoristio Gomeš i postigao jedini pogodak nautakmici.

 

Negodovanje za ponovljeni penal izneo je klub objavom na Instagramu.

„Vode poštenjačine 0:1 golom iz drugog penala i imaju igrača više. Hvala Kruševac, vi ste Napredak, a ovo agrarno će za dva sata nazad“ – piše u opsu slikel.

Čeka nas mišljenje Stanojevića koji nas je navikao da iznosi svoje mišljenje bez dlake na jeziku. Igrači iz „Humske“ imaće peiliku da se devenedelje spremaju naredni meč protiv Radnika, jer ni jedan igrač nije pozvan za reprezentaciju. Napredak će nepravdu moći da ispravi protiv Voždovca.

0
0

2 Komentara

  1. Možda su ljudi iz Napredka veloke pare pa se sada plaše da se nedesi Kolumbija.Srbe najvise boli istina.A zašto sto su se rodili u lažima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter