0
Evropske lige

(191115) -- FARO, Nov. 15, 2019 (Xinhua) -- Cristiano Ronaldo of Portugal celebrates after scoring during the group B match against Lithuania at the UEFA Euro 2020 qualifier at the Algarve stadium in Faro, Portugal, Nov. 14, 2019. (Photo by Pedro Fiuza/Xinhua)

FERDINAND OTKRIO ‘TAJNU’: ‘Ronaldo se oseća razočarano!’

Objavljeno: 03.10.21 u 09:23

Nije sve tako sjajno!

Mančester junajted je upao u blagu krizu forme.. I kad pobeđuju ne rade to na spektakularan način. Sinoć su se sastali sa ekipom Brajtona, a meč je okončan podelom bodova, na veliko nezadovoljstvo navijača iz Mančestera. Kristijano Ronaldo je meč počeo sa klupe, a njegov dugogodišnji prijatelj – Rio Ferdinand rekao je da se Ronaldo osećao razočarano.

‘Očito je razočaran rezultatom i ja ga potpuno razumem. Dao je pet golova u pet utakmica, hteo je da nastavi s tom formom i verovao je da može opet da donese i pobedu svojoj ekipi. S igračima koje ima Junajted bi morao da dobija ovakve utakmice. Evertonu je nedostajalo jako puno igrača i ovo je Junajted morao da dobije.’ – reči su legendarnog štopera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter