1
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Rad v Proleter (Novi Sad) Stefan Tomovic Beograd, 07.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

TOMOVIĆ POGODIO ZA TREĆI UZASTOPNI TRIJUMF PROLETERA: Zmajevi deklasirali Spartak u Subotici! (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.21 u 20:03

Loš dan za domaćine na terenima širom Srbije!

Odigrane su još dve utakmice 12. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u našoj državi. Radnik iz Surdulice je na svom stadionu ugostio Proleter. Nakon odličnog rezultata i remija na Banovom brdu u prethodnom kolu, izabranici Dušana Đorđevića danas nisu uspeli da ostvare željeni rezultat.

Gosti iz Novog Sada su odigrali odličnu utakmicu i pogotkom u finišu duela su stigli do treće uzastopne pobede u elitnom rangu takmičenja. Na terenu u Surdulici je viđena velika borba! Tokom prvih 45 minuta, odnos snaga na igralištu je bio prilično izjednačen. Gosti su bili za nijansu konkretniji u odnosu na Radnik.

Ekipa iz Surdulice je u 54. minutu ostala sa igračem manje na terenu i gosti iz Novog Sada su to znali da iskoriste. Nastavio je Proleter u pobedničkom ritmu i na reprezentativnu pauzu odlaze u dobrom raspoloženju.

Jedini pogodak na meču delo je Stefana Tomovića u 79. minutu. Tomović igra odlično od starta sezone i ovo je četvrti put da je poslao loptu iza leđa čuvara mreže u Superligi.

Veoma važnu ulogu odigrao je i golman Nikola Perić koji je odbranio penal i sprečio ekipu Radnika da dođe do izjednačenja.

Nakon dve nedelje odmora, izabranici Dušana Bajića će 16. oktobra dočakti četvrtoplasirani TSC na stadionu ‘Karađorđe‘. Ekipu Radnika istog dana očekuju izuzetno težak zadatak. Tim iz Surdulice putuje u glavni grad Srbije, gde ih očekuju duel sa Partizanom u Humskoj.

PROČITAJTE JOŠ:  NOVI PORAZ MORNARA: Izvanredno izdanje Roka Stipčevića!

Spartak je nastavio seriju loših rezultata! Ekipa Vladimira Buača je doživela 4. uzastopni poraz! Voždovac je danas bio ubedljiv na ‘Gradskom stadionu‘ u Subotici. Utakmica je završena pobedom gostujuće ekipe rezultatom 0:4.

Vujnović i Stanisavljević su nastavili da blistaju! Napadač Nikola Vujnović je mrežu domaćih zatresao u 36. i 72. minutu, dok je iskusni Aleksandar Stanisavljević to učinio u 31. i 78. minutu. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Miloš Pantović, propustio je priliku sredinom drugog dela igre da iz jedanaestreca dodatno uveća prednost Voždovca.

Spartak 16. oktobra putuje u Novi Pazar, a izabranici Aleksandra Linte na ‘Krovu‘ istog dana dočekuju Napredak iz Kruševca.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter