0
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic Finale Kupa Srbije, Crvena Zvezda - Partizan, derbi, derby 25.5.2021. Maj 25. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANOJEVIĆ SE OGLASIO POVODOM INFORMACIJA IZ KRUŠEVCA: ‘Odradili smo tri kaznene utakmice! Ne možemo 33 meča biti kažnjeni’

Objavljeno: 02.10.21 u 17:15

Ekipa Milana Đuričića dočekuje trenutno prvoplasirani tim na tabeli Superlige. 

U nedelju od 16:00h, Napredak će u Kruševcu ugostiti ekipu Partizana. Izabranike Aleksandra Stanojevića očekuje težak zadatak, jer Napredak igra sjajno na domaćem terenu od samog starta sezone.

Nedavno se pojavila nova informacija iz redova domaćina. Prema tvrdnjama iz Kruševca, navijačima Partizana će biti zabranjen ulaz. Direktor Napretka, Vladimir Arsić, govorio je o aktuelnoj situaciji.

-Deo južne tribune, predviđen za gostujuće navijače, biće zatvoren, a naše pristalice sa sezonskim kartama, ukoliko ne žele na jug, mogu da uđu na severnu tribinu – rekao je Arsić.

Povodom te izjave, oglasio se šef stručnog štaba aktuelnog vicešampiona Srbije.

-Proverićemo… Odradili smo tri utakmice kazne, gostovali u Lazarevcu, Kragujevcu i Lučanima bez navijača. Ne možemo 33 meča da budemo kažnjeni, nismo baš toliko strašnu stvar uradili. Očekujemo naše navijače u nedelju, pojasnio je trener crno-belih. Navijači nam mnogo znače, nema razloga da ne prisustvuju utakmici u Kruševcu. Nemojte da nam oduzimate nešto zbog čega se igra fudbal. U redu, desilo se nešto u Novom Pazaru, svako je kažnjen adekvatno, ne bi trebalo više da pričamo o tome – istakao je Stanojević.

-Nemam problema, voleli bismo da dođe što više navijača, to je najlepše za sve. I Napredak i mi zaslužujemo dosta publik, biće lepo vreme, dobar termin, a valja napomenuti da domaćin ređa pobede na svom terenu, da je Kruševac fudbalski grad. Nadam se i kvalitetnom terenu, ne vidim razlog da bude drugačije.

Crno-beli su trenutno prvoplasirana ekipa na tabeli Superlige.

-Svima je jasno šta nam znači svaka utakmica, ovu pred pauzu čekamo u dobrom raspoloženju. Napredak je u dobroj formi, naročito kod kuće, zabeležio je sve pobede osim nad Čukaričkim, zato smo maksimalno smo koncentrisani i spremni.

-Činjenica da smo na prvom mestu ne ostavlja nam mogućnost da neko ne bude motivisan. To bi bilo neozbiljno. Opet ćemo rotitirati, želimo da svi pruže maksimum – zaključio je Aleksandar Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter