0
Evropske lige

FOTO: Youtube/ Screenshot

PODELA BODOVA NA „OLD TRAFORDU“: Završen jedan od dva duela Liverpula i Mančestera! (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.21 u 15:25

Još jedno loše izdanje „Crvenih Đavola“.

Sedmo kolo Premijer lige prirediće nam velike derbije između timova iz Liverpula i Mančestera. Na prvom od ta dva susreta Mančester junajted i Everton podelili su bodove.

Slab tempo igre tokom celog meča, Junajted je napadao, ali bezopasno, dok je Everton čekao svoje šanse iz kontra napada.

Domaćin je došao do vođstva pred kraj poluvremena golom Entonija Marsija. Francuz je tako postigao svoj prvi gol još od februara kada je dva gola dao protiv Sautemptona. Everton je bio strpljiv i to im se na kraju isplatilo. Loše izveden korner Bruna, krenula je kontra „Karamela“ koju je na kraju golom završio Taunzend.

Mančester junajted tako već drugu utakmicu ne dolazi do pobede, a obe utakmice je igrao kod kuće. Navijači već uveliko priželjkuju otkaz Oleu, što bi moglo da se dogodi uskoro. Posle ovog kola sredi reprezentativna pauza, a kada se vrati klupski fudbal, Junajted putuje u Lester, Everton dočekuje Vest Hem junajted.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter