0
Fudbal

FSS Fudbalski Savez Srbije Dragan Stojkovic Piksi 27.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

‘PA, GDE DA GA STAVIM’?: Piksi upitan zbog čega nije pozvao ovog igrača, njegov odgovor iznenadio je sve!

Objavljeno: 01.10.21 u 12:20

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković objavio je spisak igrača na koje će računati u dva predstojeća meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Orlovi će odmeriti snage sa Luksemburgom i Azerbejdžanom u nastavku kvalifikacija za odlazak na Mundijal u Kataru. Naš selektor je svestan da nas očekuju dve utakmice koje moraju da se pobede.

Svaka utakmica predstavlja izazov. Znamo da nas očekuju dve utakmice koje moramo da rešimo u svoju korist. Verujemo da sa našim stilom fudbala možemo doći do rezultata koje želimo. Moramo da shvatimo najozbiljnije svaku utakmicu, kako je bilo i do sada. Srbija će dati svoj maksimum i protiv Luksemburga i protiv Azerbejdžana – naveo je Piksi uz napomenu da imena rivala ne menjaju pristup igre srpske reprezentacije, a potom je nastavio:

Imamo dve prepreke koje moramo da preskočimo do tog finala sa Portugalijom u Lisabonom. Bez obzira na to što smo odigrali nesrećnih 1:1 u Dablinu, morao bi da se ide u pobedu u Portugaliji. U svakoj utakmici tražim od igrača da idu na pobedu. Bio sam malo šokiran zbog tog primljenog gola, ali dešava se. I jedan Šerif pobedi Real u Madridu. Tili? Neće mu se ponoviti Madrid, ako drhtimo od jednog igrača, ne treba ni da idemo na Svetsko prvenstvo. Nebitno je kako se protivnik zove, to nas apsolutno ne zanima.

Mnoge je zanimalo zbog čega golman Torina Vanja Milinković-Savić nije pozvan u reprezentaciju.

Pa, gde da ga stavim? Jedino da pozovem pet golmana… Gledao sam ga pre neke dve nedelje. Radi se o jednom kvalitetnom golmanu, Sergejevog brata. Ali, imamo Svilara, Dmitrovića, Ilića, Rajkovića… Ako nam treba toliko golmana, zvaćemo ga. Pratimo ih, gledamo ih sve i znamo o kome se radi – naveo je Piksi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter