1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ IGRAČA IZ SUPERLIGE NA NOVOM PIKSIJEVOM SPISKU: Moćna Srbija spremna za nove pohode, dugo nismo bili ovako jaki!

Objavljeno: 01.10.21 u 11:42

Igraćemo dva meča.

Fudbalska reprezentacija Srbija borbu za SP koje se igra 2022. u Kataru, nastavlja 9. oktobra u Luksemburgu. naša selekcija će pokušati da još jednom savlada domaćina, a već 3 dana kasnije, odigraće još jedan duel. U pitanju je susret sa Azerbejdžanom koji se igra u Beogradu, gde će Orlovi takođe napadati 3 boda.

Tim povodom selektor Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je spisak igrača koji konkurišu za ova dva duela. S’obzirom da igramo samo dve utakmice, Piksi je odlučio da skrati spisak u odnosu na onaj prethodni, pa je pozvao 26 igrača.

FOTO: STARSPORT

GOLMANI: Marko Dmitrović (Sevilja), Predrag Rajković (Rems), Mile Svilar (Benfika)

ODBRANA: Strahinja Pavlović (Monako), Miloš Veljković (Verder), Stefan Mitrović (Hetafe), Uroš Spajić (Krasnodar), Matija Nastasić (Fiorentina), Nikola Milenković (Fiorentina)

VEZNI RED: Nemanja Gudelj (Sevilja), Saša Lukić(Torino), Nemanja Maksimović (Hetafe), Uroš Račić (Valensija), Marko Grujić (Porto), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Darko Lazović (Verona), Filip Mladenović (Legija), Mihailo Ristić (Moneplje), Nemanja Radonjić (Benfika), Filip Kostić (Ajntraht), Filip Ðuričić (Sasuolo), Andrija Živković (PAOK), Dušan Tadić (Ajaks)

NAPAD: Aleksandar Mitrović (Fulam), Dušan Vlahović (Fiorentina) i Luka Jović (Real Madrid)

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. Piksi se bavi u zadnje vreme politikom.To nije dobro.A mene interesuje ako misli da je neki trener reci cu da nije.Zasto.Pa pogledajte ni on nezna sta mu Sergej igra.Sergej po meni a po mnogim drugima najbolji Srpski igrač.Stavlja ga u drugi plan.Neznanje.Počeo da suflira i Vengeru.Pa di si ti radio u Evropi.Gde.Venger je svetski trener bio i ostao.Nemogu da svatim.Bolje čuti još si zelen kao trener.Misli na fudbal a ne na politiku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter