0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

KANJIZARES: ‘Ronald Kuman je najgori trener kojeg sam imao za svojih 10 godina u Valensiji’

Objavljeno: 01.10.21 u 16:46

Bivši reprezentativac Španije smatra da Holanđanin nema šta da ponudi igračima.

Santjago Kanjizares se nakon sjajne karijere penzionisao 2008. godine. Čuvar mreže je branio boje Selte, Elčea, Meride i Real Madrida, a dubok trag je ostavio u dresu Valensije. Upravo je u tom klubu Španac proveo celu deceniju.

Kanjizares tvrdi da je Ronald Kuman najgori trener sa kojim je sarađivao u Valensiji.

FOTO: YouTube screenshot

Kuman nije bio u stanju da ponudi igračima odgovarajuća taktička rešenja, a nije dobro vodio ni treninge, nije nas spremao fizički kako treba. On je najgori trener kojeg sam imao za svojih deset godina u Valensiji, nije znao kako da kontroliše svlačionicu niti da donese ispravne odluke – istakao je bivši čuvar mreže.

PROČITAJTE JOŠ: ‘JEDNOM NOGOM’ SMO VEĆ PROŠLI GRUPU: Miljenik Grobara se brzo uklopio među crno-bele, presrećan je zbog nove pobede!

-U decembru je iz tima izbacio Albeldu, Angula i mene, iako je imao samo 25 igrača. Ostao je sa 22, i to je odluka koja mu nije donela nikakvu korist. Nikada mi nije delovao kao dobar trener. Bilo je i drugih trenera koji nisu računali na mene, ali su bili odlični treneri, kao Fabio Kapelo na primer – zaključio je Kanjizares.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter